AdobeStock_125087270

Dit doen wij

Nieuwbouw

Een nieuw huis bouwen… Daar komt veel bij kijken. Waninge Bouw helpt u daar graag bij. Wij hebben een brede ervaring in kleine en grote nieuwbouwprojecten. Van twee-onder-een kapwoningen, vrijstaande woningen tot loodsen.

Samen nemen we al uw wensen door, lat4en zien wat de mogelijkheden zijn, wat daar allemaal bij komt kijken en geven advies. U bepaalt in welke mate u ons bij het nieuwbouwproject betrekt. Dit kan van ontwerp tot afwerking zijn, maar misschien heeft u zelf al een ontwerp of wilt u bepaalde bouwwerkzaamheden zelf uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit en alle vergunningen geregeld worden.

We maken een planning en hebben tijdens het bouwproces regelmatig contact met elkaar. Zodat het nieuwbouwproject ook echt uw project wordt.

Verbouw

Een dakkapel, een serre, een slaapkamer vergroten of een aanbouw aan uw woning, het kan noodzakelijk zijn door een nieuwe situatie of het geeft uw woning meerwaarde. Loopt u met vele ideeën rond om uw huis te verbouwen, wij denken graag mee. De professionele vakmannen van Waninge Bouw komen bij u langs om alle wensen door te nemen, een advies te geven en dit vervolgens uit te werken. We werken alles samen tot in de puntjes uit zodat de verbouwing goed en vlot verloopt.

Houdt u zelf van klussen en wilt u zelf bouwwerkzaamheden uitvoeren, dat kan natuurlijk. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten en alles soepel verloopt.

Onderhoud

Vervanging van goten, kozijnen, het aanbrengen van nieuwe dakpannen of dakbedekking. Kortom onderhoud aan uw woning. Vroeg of laat krijgt u ermee te maken en is het van belang dit tijdig te doen. Zou houdt u de waarde van uw woning en kunt u nog jarenlang met plezier wonen. Maar wat zijn de mogelijkheden? Hoe zorg je ervoor dat de uitstraling van de woning blijft bestaan en de kwaliteit toch verbetert? Waninge Bouw geeft advies in het maken van de juiste keuzes voor onderhoud. Van klein en groot onderhoud, van monumentale woningen tot kantoorpanden. Waninge Bouw begeleidt een voert de verbouwing voor u uit.